3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Futbol Turnuvası start aldı

Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvası başladı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü yanındaki çim sahada yapılan turnuvanın açılışına Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polis memurları katıldı.

Açılış maçı öncesi bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu turnuva ile polis-halk kaynaşmasının güzel bir örneğinin yaşandığını belirtti.

Bu tür organizasyonların çocuklar açısından faydalı olduğunu belirten Seyhan, ”Amacımız sporun sevgi, dostluk, kardeşlik olduğunu birlik beraberliğinin önemli olduğunu çocuklarımıza göstermek. Onlarla beraber güzel dakikaları paylaşmak. Hocalarımız bu tür organizasyonların çocuklara yararlı olduğunu söylediler. Hem onlar kendi yaptıkları çalışmaların karşılığını görüyorlar, hem de biz kendi açımızdan faydalı olduğunu düşünüyoruz. İnşallah her sene bunu tekrar edeceğiz. Hem sporu hem emniyet teşkilatını tanıtacağız” dedi.

Polis Amca Futbol Turnuvası'nın açılışı Fenerbahçe Yaz Okulları ve Sivas Belediyespor takımlarının ilk maçı ile başladı. Maçın başlama vuruşunu Sivas'ta bulunan en yaşlı emekli polis memuru Mehmet Tan ve en genç polis memuru Recep Kızılırmak yaptı. Başlama vuruşunun ardından iki devre halinde yapılan açılış maçını Sivas Belediyespor, Fenerbahçe Yaz Okulları takımını 7-1 mağlup etti.

3 gruptan 12 takımın katıldığı turnuva 20-30 Temmuz tarihleri arasında yapılan maçlarla devam edecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 10:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?