7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Futbolcular hakem dövdü!

Sivas'ta amatör kümede oynanan karşılaşmada aleyhine ofsayt bayrağı kaldırdığı takımın antrenörü ve yedek oyuncuları tarafından darp edilen yardımcı hakemin tedavisi sürüyor.

Sivas Amatör Küme (A) Gençler Ligi'nde, Paşa Çayırı Spor Tesislerinde Yüceyurtspor-Abdülvahabigazispor arasında oynanan maçta darp edilen yardımcı hakem Serdar Kırankaya, kaburga kemiklerinin birinde kırık oluştuğu şüphesiyle Sivas Numune Hastanesi Göğüs Cerrahisi servisinde tedavi altına alındı.

Aldığı darbeler sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde morarma oluşan ve krampon izi bulunduğunu belirten Kırankaya, yaptığı açıklamada, bu karşılaşmayı yönetmek için il hakem kurulu tarafından atandığını belirtti.

Maçın normal şartlar altında başladığını, müsabaka öncesinde yaptığı rutin kontrollerde oyun alanında bulunanları titizlikle dışarıya çıkardığını belirten Kırankaya, şunları kaydetti:

''İlk devrenin 45'inci dakikası bitmiş, hakemimiz tarafından gösterilen uzatma dakikaları oynanırken müsabakanın başlangıcında dışarıya çıkardığımız ve kulüplerle hiçbir resmi bağlantısı olmayan bir sivil kişi son dakikalarda izinsiz içeriye girmiş ve verdiğimiz ofsayt kararına küfürlü bir şekilde itiraz ederek, bana fiili saldırıda bulundu. O saldırıda bulununca Yüceyurtspor Kulübü'nün sporcuları da yanına gelerek beni darp etmeye başladılar.''

Konunun adli mercilere bildirildiğini, bu kişiler hakkında şikayetçi olduğunu ifade eden Kırankaya, sonuna kadar konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Sivas Amatör Küme (A) Gençler Ligi'nde, Paşa Çayırı Spor Tesislerinde Yüceyurtspor-Abdülvahabigazispor arasında oynanan maçta, yardımcı hakem Serdar Kırankaya bir pozisyonda Yüceyurtspor aleyhine hatalı ofsayt bayrağı kaldırdığı gerekçesiyle darp edilmişti.

..
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 19:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?