6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Futbolculara baklava ziyafeti

EMNİYET AMİRİNDEN FUTBOLCULARA BAKLAVA

Son haftalarda başarılı sonuçlar alan Selçuk Işıkspor futbolcularına İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Arslan, baklava ikramında bulundu.

Kangal Şehit Üzeyir Gençdoğmuş parkında gerçekleşen baklava ikramına futbolcuların yanı sıra kulüp yöneticilerinden Erdal Yılmaz, Turan Kel, Ufuk Gümüştepe, İsrafil İçer, Alpaslan Taşar da hazır bulundu. Futbolcularla tek tek tokalaşan Emniyet Amiri Arslan takımın son haftalarda almış olduğu başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ve takdirlerini ifade etti. Yoğun iş faaliyetleri sebebiyle çok istemesine rağmen takımın maçlarına gidemediğini belirten Arslan, 7. hafta yapılacak olan ve stratejik öneme haiz olarak görülen Zara maçına tüm imkanları zorlayarak gideceğini açıklaması, takım yöneticileri ve oyuncuları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Emniyet olarak sportif faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini kaydeden Arslan, hem sağlık açısından hem de ilçe ekonomisine katkı sağlaması bakımından ilçe futbol takımlarının yabana atılmamsı gerektiğini söyledi. Selçuk Işıkspor isminin değiştirilerek 'Kangalspor' yada hiç olmazsa 'Kangal Işıkspor' yapılması takıma olan desteğin artması bakımından önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Arslan, ilçeyi sahalarda temsil eden bu takıma herkesin karınca kararınca destek olması gerektiğini bir kez daha ifade etti.

Takımın antrenörlüğünü yapan Turan Kel, Emniyet Amiri Hüseyin Arslan'ın samimi desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek aynı desteği esnaflar başta olmak üzere ilçe halkından da beklediklerini ifade etti. İkinci yarıdan itibaren sahanın çimlenmesi ve tamiratı tamamlandıktan sonra taraftar desteği ile çok daha başarılı maçlar çıkaracaklarını söyledi. Kel, Işıksporun her geçen gün başarısını biraz daha artırarak yoluna devam edeceğini ve alt yapı eksikliğini tamamlayarak kulübün daha bir kurumsallaşacağını da sözlerine ekledi.

EMNİYET AMİRİNDEN FUTBOLCULARA BAKLAVA
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 11:08:02
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 11:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?