6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Galatasaray 8 uçakla geldi

G.Saray Yönetimi, sakat ve cezalı olduğu için oynayamayacak futbolcuları da kadroya alıp Sivas’a geldi.

Ancak medya, eski yöneticiler ile taraftardan uzak tutulan futbolcuların, aileleri hariç dış dünya ile ilişkisi kesildi.

G.SARAY, şampiyonluk yolundaki önemli viraj yarınki Sivasspor maçı için dün Sivas’a gelirken, sarı kırmzılı takımda yönetim yasaklarına yenilerini ekledi. Futbolcuların attıkları her adıma dikkat eden sarı kırmızılı yönetim, futbolcuların aileleri dışında cep telefonlarıyla kimseyle konuşmamasını isterken, takımın uçağına ilk kez ne eski yöneticileri, ne de taraftarları ne de medyayı aldı.

Tam kadro geldiler

Sarı kırmızılı kulüpte yönetim, F.Bahçe derbisinde olduğu gibi eski başkan, yönetici ve teknik heyettekileri Sivas’a davet etti, ayrıca sakat ve cezalı olan tüm futbolcuları da Sivas kafilesine ekledi. Sakat Linderoth, Uğur, Lincoln, Hasan ve Okan ile cezalı Ümit Karan da arkadaşlarına destek olmak amaçıyla kafilede yer aldı. Ancak yönetim takım ile aynı uçakta yer almak isteyen kongre üyeleri ve eski yöneticilere taviz vermedi. Sivasspor maçına gelmek isteyen eski yöneticiler ve kulübe yakın isimlerle taraftarlar için 8 tane uçak kiralandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 08:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?