2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Gazetecilerin maklube keyfi

SUŞEHRİ'NDE GAZETECİLER MAKLUBE YEMEĞİNDE BULUŞTU

Sivas'ın Suşehri ilçesinde görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle Zaman Gazetesi Temsilciliği tarafından hazırlatılan maklubede buluştu.

Çalışan gazeteciler gününde gazetecileri bir araya getiren maklube ilk olarak ortadoğu kültürünün bir yemek çeşidi olarak ortaya çıkmıştır. Ülkemizdeki geçmişi 30 yıla dayanmaktadır. Maklube sofralarında her zaman taze dostluklar ve muhabbetler oluşur. Selçuk Fen Dershanesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen programa; Anadolu Ajansı Suşehri Temsilcisi ve Belediye Basın Danışmanı Faruk Kara, Cihan Haber Ajansı Suşehri Temsilcisi Metin Yüksel, Doğan Haber Ajansı Suşehri Temsilcisi ve Suşehri Yöre Gazetesi Sahibi Hüseyin Çiçek, İhlas Haber Ajansı Suşehri Temsilcisi ve Suşehri Vadi Haber Gazetesi Sahibi Sinan Yaylak ile Muhabiri Hüseyin Bıçakçı, Kösedağ Gazetesi Sahibi Nazım Düz ve TRT Suşehri Yurt Muhabiri Nevzat Yücel katıldı.

Davete ev sahipliği yapan ve ilçede eğitim öğretime başladığından bu yana başarılarına başarı katan Selçuk Fen Dershanesi Suşehri Şubesi'ni ise kurum Müdür Yardımcısı Ufuk Baloğlu temsil etti. Davette bir araya gelen çalışan gazeteciler mesleğin zorluklarını meslektaşlarıyla paylaşarak sorunlara beraber çözüm arayışları içerisine girdi.

Program sonrası ise davete katılan gazeteciler meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 13:56:03
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 19:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?