6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Geleceğin idarecileri Suşehri'ni yönetti

GELECEĞİN İDARECİLERİ SUŞEHRİ'Nİ YÖNETTİ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90. yıl dönümü etkinlikleri Suşehri'nde başladı. Etkinlikler çerçevesinde geleceğin idarecileri Suşehri'nde makam koltuklarına oturarak ilçeyi yönetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrenciler, ilçe idarecilerinin makamlarında görevlendirilirken öğrenciler ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler ve beraberindeki öğretmenler eşliğinde ilçe Kaymakamı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret ederek Kaymakam Özdemir'e çiçek verdi.

Suşehri Kaymakamlık makamına oturan Suşehri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8. sınıf öğrencisi İbrahim Akkuş Kaymakam Yusuf Özdemir'den okullarına sosyal aktivitelerin olduğu oyun alanlarının çoğaltılmasını ve bilgisayar laboratuarı istedi.

Kaymakam Yusuf Özdemir, "Öğrencilerimiz bizlerin geleceği ülkemizin teminatıdır. Suşehri'nde eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda okullarımızda ki öğrencilerimizin bizlere ilettiği eksiklikleri tespit ederek, bu konularda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90. yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'in koltuğuna oturan Hürriyet İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Meltem Yavuz, birim müdürleri ve zabıta ekiplerine talimat vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçede bulunan tüm işyerlerinin bayraklarını asıp asmadıklarını kontrol etmelerini istedi.

İlçede çocuk oyun parklarının çoğaltılmasını isteyen Yavuz, ayrıca okulların çevre düzenlemesinin yapılmasını talep etti.

İlçede bulunan okullarda eğitim gören fakir ve mağdur öğrencilerin tespit edilerek çeşitli yardımlar yapılmasını isteyen Yavuz, bu konuda yardımcı olunmasını söyledi.

Öğrenciye çeşitli hediyeler veren Başkan Sel, "Sizler geleceğin idarecileri olacaksınız. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90. yıl dönümünü kutlarım" şeklinde konuştu.

GELECEĞİN İDARECİLERİ SUŞEHRİ'Nİ YÖNETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 18:48:02
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 19:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 188.3.67.xxx Tarih : 23.04.2010 14:56:12

sedat sel başkanı haber58.com olarak beğeniyor ve takdir ediyoruz. eskiden başkanlık yapması onu basınla ne denli iyi ilişki kuracağı anlamında olumlu etkiliyor. bu da yansıması ve de canlı şahidi www.haber58.com