3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Gelinin çocukluk hayali gerçekleşti

Sivas'ta bir hemşire, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için önce ata, sonra damatla birlikte limuzine binerek düğün salonuna gitti.

Sivas'ta polis memuru olarak görev yapan Mehmet Koç (26) ile hemşire nişanlısı Kübra Koç (23), düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi. Gelinliği ile 'Şahin' isimli ata binerek bir süre yol alan Kübra Koç, daha sonra damat Mehmet Koç'un hayalini gerçekleştirmek için limuzine bindi.

Çocukluktan beri gelinlikle ata binmeyi hayal ettiğini belirten Kübra Koç, "Hep hoşuma gidiyordu. Eski Türk filmlerini çok severdim, çok hoşuma giderdi. Gelinlikle ata binmek benim hayalimdi. Onu yaşamak istedim, mutluyum" dedi.

Kübra Koç'u hayali olan at ile kandırdığını ifade eden damat Mehmet Koç ise, "Çok mutluyum. Sevdiğim insanla evleniyorum. At onun hayaliydi. Atla kandırdım ben onu. At gelirse kabul ederim dedi. Ben de atı getirdim. Limuzin de benim hayalimdi. İkisini bir arada yapmaya çalıştık" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 21:32:28
Güncelleme :17 Temmuz 2009 Cuma 21:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kader IP: 85.106.57.xxx Tarih : 17.07.2009 21:46:15

SAYIN BAYAN ;Helal olsun sana ve eşine ,çünkü tam anadolu çocuğu olarak her iki ailenin de iznini alarak bu mutlu evi kurmayı başardınız size ömür boyu mutluluklar diliyorum . Aynı zaman da örnek olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. hayat daima size gülsün.