5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Gıda Bankası'nı tam not

Belediyesi'nin yardım kuruluşu olan Gıda Bankası'nı gezen bürokrat eşleri, tam not verdi. 

Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın eşi Sıdıka Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın ve Emniyet Müdürü Yahya Bal'ın eşi Pınar Bal ile bazı kurum müdürlerinin eşleri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuklara, sosyal hizmetlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu arada gıda, temizlik, giyim ve ev eşyası reyonlarında incelemelerde bulunan bürokrat eşleri, alışveriş yapan bazı ihtiyaçlı vatandaşlarla da sohbet etti. 

Gıda Bankası'nın faaliyetleri hakkında ziyaretçilere çeşitli bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, süper market tarzında oluşturulan bu marketten ihtiyaçlı ailelerin rahat bir ortamda alışveriş yapabildiğini söyledi. Bağışta bulunan hayırsever firma isimlerinin reyonlarda bulunduğunu belirten Tunç, gıdaların sağlıklı bir ortamda muhafaza edilerek ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığını söyledi. Gıda Bankasının veren el ile alan eli buluşturduğunu kaydeden Tunç, bağışla toplanan ürünlerin düzenli bir şekilde muhafaza edildiğini söyledi.
Sıdıka Dalmaz, yapılan bu türlü faaliyetlerle yardımların gerçekten ihtiyaç sahiplerine gittiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 12:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?