4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Görme engellilerden Aydın'a ziyaret

Sivas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlarının katılımlarıyla başlayan toplantı öncesi Görme Engelliler Federasyon Başkanı Mesut Dedeoğlu, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade Başkan Aydın, başlayacak olan başkanlar kurulu toplantısında görme engelli vatandaşların sorunlarını değerlendirilmesi ve çözüm önerilerinin ele alınması anlamında gerçekleştirilecek olan toplantının önemine dikkat çekti. Başkan Aydın, Federasyon Üyelerini Sivas'ta görmek ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mesut Dedeoğlu da kendilerini Sivas'ta ağırlayan Sivas belediyesine katkılarından dolayı günün anısına bir plaket verdi. Dedeoğlu, Sivas belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette Sivas Görme Engelliler Derneği Başkanı Sefa Gülbil ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. 

Sıcak Çermik Sefa Otelinde 3 gün sürecek olan Başkanlar Kurulu Toplantısında, Görme Engellerlilerin sorunları ve sportif faaliyetler değerlendirilecek.
iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 11:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?