6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

'Gülen Adam' evlenmek istiyor

'GÜLEN ADAM' EVLENMEK İSTİYOR

Sivas'ın Suşehri ilçesinde gülen adam olarak bilinen Özcan Soylu isimli bir vatandaş, "Yalnızlık canıma tak etti" diyerek evlenmek istediğini söyledi.

Ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı gülen adam filmindeki karakterinin yaşayan tek örneği Suşehrili gülen adam Özcan Soylu hayatta kimsesinin kalmadığına değinerek evlenmek istediğini söyledi.

Mahkemede güldüğü için hakim tarafından cezaevine atılan Özcan 27 günlük cezaevi macerası sonrası hayatı değişti. Birçok ortamda sürekli güldüğü için başına gelmedik kalmayan hatta annesi ve babasının ölümlerinde bile cenazede gülen Özcan Soylu bir yakının cenazesinde de sürekli güldüğü içinde dayak yedi.

Kemal Sunal gibi uçak fobisi olan Özcan Soylu ünlü oyuncunun gülen adam filmindeki tek yaşayan örneği olarak birçok ulusal televizyon kanalı ve gazetelerde boy gösterdi. Türkiye onu gülen adam olarak tanıdı. Gülen adam Özcan Soylu İHA muhabirine yaptığı açıklamada evlenmek istediğini söyledi.

Soylu, "Babam Himmet Soylu 1992 yılında, annem Nazmiye Soylu ise 2002 yılında hayata gözlerini yumdular. İlk evliliğim yaklaşık 10 yıl sürdü ve bitti. İkinci evliliğimde kısa sürede bitti. Akrabalarım var ancak onlarda bana uzak. O yüzden hayatta kimsem kalmadı, yalnızlık canıma tak etti. Sürekli gülmem hayatımda bana artılarda kattı eksilerde. Başıma birçok tirajı komik olaylar geldi. Cenazelere katılamıyorum, uçak korkumda var. Bir kere bindim ama nasıl indim bilmiyorum. Asıl mesleğim su tesisatçılığı ancak ekonomik kriz ile işyerimi kapatmak zorunda kaldım. Şimdi Aksu Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği lokalinde çalışıyorum. Birçok vatandaş benim gülmemi merak ettiği için lokale geliyor. Hayatımda artık bir eşim olması en büyük dileğim" şeklinde konuştu.

'GÜLEN ADAM' EVLENMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 17:12:03
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 17:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?