3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Hadise Sivas'ı mest etti!

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise'nin ekranda yerini alması ile birlikte, Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde havai fişek gösteri yapıldı.

Minik hayranlarının büyük destek verdiği Hadise'nin 4. gelmesi, sevinçle karşılandı.Avrupa Yayın Birliği'nce (EBU) düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" adlı parçayla Türkiye'yi temsil eden Hadise Açıkgöz'ün 4. gelmesi, babası Hasan Açıkgöz'ün memleketi olan Yıldızeli ilçesine bağlı Yavu beldesinde sevinçle karşılandı.

İlçeye 45 kilometre uzaklıktaki Yavu Belde Belediye Başkanı Kenan Öztürk tarafından belde merkezinde kurulan dev ekranda eurovision yarışması izlendi. Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın başlaması ile birlikte dikkatli bir şekilde adayları takip ettiler. Sıranın Hadise'ye gelmesi ile birlikte sevinç çığlıkları atarak alkış tutan belde halkı, Hadise'nin seslendirdiği 'Düm Tek Tek' parçasına eşlik de ettiler.

Hadise'nin ekrandaki yerini başka sanatçıya bırakması ile birlikte, belde halkı da yavaş yavaş dağılmaya başladı. Açıklanan sonuçlara göre Hadise 4. olurken, belde meydanında kalan az sayıdaki vatandaş ise evlerine gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 09:38:29
Güncelleme :17 Mayıs 2009 Pazar 09:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 95.65.153.xxx Tarih : 19.05.2009 13:06:35

Gayet başarılı idi. Güzel vucudu ile adeta büyüledi. 1. Olsa idi ülkemizi tanıtım noktasında cok katkısı olacakdı ama olmamadi.