7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Hafik Esnaf Odası başkanını seçti

BURHAN KOÇAK HAFİK ESNAF ODASI BAŞKANI OLDU

Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

İlçedeki Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra divan başkanı Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal bir konuşma yaparak, üyelere hizmet yarışında aday olan iki adaya da başarılar diledi.

Köksal, esnaf ve sanatkarın sor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade ederek, esnafın da sıfır faizli kredilerle desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Daha sonra yönetim kurulunun 4 yıllık çalışmaları ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verildi. Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Aydoğan, işyerinin yoğunluğu nedeniyle aday bir kez daha oda başkanlığına aday olmadığını açıklayarak, görevde bulunduğu süre içerisinde üyelerin vermiş olduğu desteğe teşekkür etti.

Denetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-giderler, bilançolar ve çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra seçime geçildi. Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için Burhan Koçak ve Yusuf Özbek aday olduklarını açıklayarak üyelerden destek istediler.

Yapılan seçim sonrasında Burhan Koçak 4 oyla Hafik Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrasında bir açıklama yapan Hafik Esnaf Odasının yeni başkanı Burhan Koçak, üyelere hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu söyleyerek, destek veren üyelere teşekkür etti. Daha öncede oda başkanı olarak üyelere hizmet verdiğini dile getiren Koçak, imkanlar ölçüsünde esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini sözlerine ekledi.

119 üyenin oy kullandığı genel kurulda 1 oy geçersiz sayılırken Burhan Koçak 61, diğer aday Yusuf Özbek ise 57 oy aldı.

Hafik Esnaf Odası yönetimi Aydın Kayhan, Fahrettin Güven, hasan Gültay, Hakkı Harput, Ömer Faruk Kurugöl ve Zafer Kocabeyoğlundan oluştu. Denetim kurulunda ise Hüsnü Selimoğlu, Nurettin Aydoğan ve Salih Şen yer aldı.

BURHAN KOÇAK HAFİK ESNAF ODASI BAŞKANI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 18:28:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 18:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?