3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Hakan Şükür Sivas'ta

Espirileri ile Sivasspor’un idmanına neşe katan Hakan, "Futbolu bıraktıktan sonra ilk kez ciddi bir idman yaptım" dedi.

GALATASARAY ve Milli Takımın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek’te kamp yapan Sivasspor’u ziyaret etti. Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas’ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı. Sivas’ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, "Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun’un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar" dedi.

Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız, "Avrupa’nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu.

Kazan da Belek’te

Belek’teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu’dan çıkacak" diye konuştu.

Öte yandan eski Galatasaraylı Hasan Kabze, Tomas, Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz’in de yer aldığı Rusya Ligi Şampiyonu Rubin Kazan da ikinci yar hazırlıklar için dün Belek’e geldi. Rubin Kazan, Belek Turizm Merkezi’nde bulunan Adora Golf Resort Otel’de 15 gün sürecek kampa girdi.

..
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 17:35:50
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 18:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?