2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Halil Torun TÜDEMDAŞ'a veda etti

HALİL TORUN TÜDEMDAŞ'A VEDA ETTİ

Türkiye Demir Yolu Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMDAŞ) Genel Müdürü Halil Torun istifasının ardından, çalışanlarıyla bugün bir araya gelerek vedalaştı.

11 yıldır TÜDEMDAŞ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Halil Torun, 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için istifasını verdi. Torun, birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek vedalaştı. Vedalaşma anında duygu dolu sahneler yaşandı. Halil Torun, 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğunu, uzun süre birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla ayrılmanın bir aileden kopmak gibi zor geldiğini söyledi. Halil Torun çalışanlardan helallik isteyerek, "Sizlerle iyi ve sıkıntılı günlerimiz oldu. Kötü günlerimiz oldu diyemem, sadece sıkıntılı günlerimiz oldu. Peki, bu sıkıntılarımız neydi? Bunlar ne benim ne sizin şahsi sıkıntılarınız değildi. Şirketimizin ileriye doğru, bir adım daha nasıl ileri gitmesini sağlarız paralelindeki, işimizle ilgili sıkıntılardı. 11 yıl gibi uzun süre sizlerle birlikte çalıştık. Bazen kırıcı olduğumuz anlar olmuştur. Şunu iyi bilin ki bana karşı kötülük yapmış olan olsa dahi hiçbir kimseye karşı zerre kadar kinim yoktur. Onun için hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

TÜDEMDAŞ Genel Müdürü Halil Torun konuşmasının ardından şirket çalışanlarıyla vedalaştı. İşçi ve memur arkadaşlarından haklarını helal etmesini istedi.

HALİL TORUN TÜDEMDAŞ'A VEDA ETTİ
HALİL TORUN TÜDEMDAŞ'A VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 17:34:02
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 18:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?