6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Havuza para atarak dilek tuttu

Sivas'ın Suşehri Kaymakamı Abdullah Demir, açılışını yaptığı sosyal tesislerdeki havuza para atarak vali olmak için dilek tuttu.

Suşehri ilçesinde yapılan ve içerisinde halı saha ile çok amaçlı piknik bahçesi olan sosyal tesis, Suşehri Kaymakamı Abdullah Demir tarafından hizmete açıldı. Açılışta konuşan Demir, tesisin ilçede bir boşluğu doldurduğunu belirtti. Demir, "Böyle bir tesisin olmayışı, ilçede büyük bir eksiklikti. İş yeri sahibi Serhat Güven bu eksikliği giderdi. Tesiste bir yüzme havuzu da olsaydı, güzel bir spor kompleksi olurdu. Yine de işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Beraberindekilerle tesisi gezen Kaymakam Demir, havuzlara para atarak vali olma dileğinde bulunduğunu söyledi. Önce küçük havuza metal para atan Demir, "Herhalde küçük havuza para atan kaymakam, büyük havuza para atan ise vali oluyor" diyerek espri yaptı.

Açılışa; Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlker Şimşek, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Şen, daire amirleri, banka müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 16:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?