6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Hayat ağacı sevindirdi

HAYAT AĞACI 300 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

Sivas Belediyesi ile Hayat Ağacı Derneği'nin işbirliği ile oluşturulan Gıda Bankası'na Ticaret Borsası'ndan kırtasiye yardımı yapıldı.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ile birlikte Gıda Bankasını ziyaret edip kırtasiye yardımında bulundular. Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Gıda Bankası tarafından dağıtılmak üzere 300 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ticaret Borsasının ticari bir kuruluş olduğunu, ellerinden geldiği kadar sosyal, spor alanlarında da bazı aktivitelerde bulunduklarını söyledi. Hastaoğlu, Gıda Bankasının sosyal bir kurum olduğunu geçen yıl ve Ramazan'da olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da kurumla birlikte olacaklarını, Hayat Ağacı Derneği'ne güvendiklerini ellerinden geldiği kadar destek olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ticaret Borsasına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. Sivas'ta ihtiyaç sahibi insanların olduğunu, bunlar olduğu sürece de Gıda Bankası ve Hayat Ağacı Derneği'nin faaliyetlerinin süreceğini söyledi. Ürgüp, "Temenni ederiz ki; insanların durumları iyileşse de bizde bu faaliyetleri daha başka alanlara kaydırsak. Ama şu alanda bu mümkün görünmüyor" dedi. Doğan Ürgüp, "Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve ekibinin 300 çocuğumuz için hazırlamış olduğu kırtasiye yardımını teslim aldık. Hayırsever insanların Allah yokluğunu vermesin" şeklinde konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte öğrencilere kırtasiyeleri dağıttı.

HAYAT AĞACI 300 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 12:05:05
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 14:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?