2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Hayat Ağacı yemek dağıttı

HAYAT AĞACI YEMEK DAĞITTI

Sivas Belediyesi Gıda Bankası ve Hayat Ağacı Derneği, yaşlı ve engelli ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik oluşturulan mobil yemek dağıtım servisiyle günlük 100 aileye her gün üç çeşit sıcak yemek dağıtıyor.

Sivas Belediyesi Gıda Bankası ve Hayat Ağacı Derneği'nin, hareket kabiliyetini kaybetmiş yaşlı, engelli ve akli dengesi yerinde olmayan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek yardımına devam ettiği bildirildi. Sivas'ın muhtelif yerlerinde belirlenen yaşlı ve engelli ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik oluşturulan mobil yemek dağıtım servisiyle hizmet verildiği kaydedilirken dağıtılan yemeklerin, kütük ev restoranda hazırlanarak, yemek dağıtım aracıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada günde ortalama 100 aileye üç çeşit sıcak yemek dağıtıldığı vurgulandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Eyce, yemek dağıtım çalışmalarını yapım aşamasından dağıtım yerine kadar takip etti. Başkan Yardımcısı Avcı, yemek hizmeti alan ailelerle görüşerek, sorunlarını dinledi.

HAYAT AĞACI YEMEK DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 15:36:05
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 15:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?