7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Hayırseverden 400 bin YTL bağış

Sivaslı hayırsever tarafından 'Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında yapacağı ek okul binasının protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Gültepe Mahallesi'ndeki İzzettin Keykavus İlköğretim Okulu bahçesine İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 12 derslikli ilköğretim okulu ek bina inşaatına hayırsever Necdet ve Şükriye Selen 400 bin YTL bağışta bulundu.

İmza töreninde konuşan Vali Veysel Dalmaz, hayırseverler tarafından yapılan bağışla birlikte inşaatın tamamlanması için geri kalan kısmın İl Özel İdaresi kaynakları ile finanse edileceğini kaydetti. Önümüzdeki yılın sonuna kadar okul inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Dalmaz, "Eğitime katkı yapacak hemşerilerimizin desteklerini her zaman bekliyoruz. Cehalet ancak eğitimle son bulur" dedi.

Hayırsever Necdet ve Şükriye Selen'in camii, sağlık ocağı ve okul gibi hayırlı hizmetlere vesile olduğunu belirten Dalmaz, "Hep beraber eğitim kalitesinin yükselmesine gayret ediyoruz. Bu mahallemiz eğitim kalitesinin artması ile gelişip güzelleşecek. Ek binanın yapılması ile öğrencilerimiz daha rahat bir ortamda derslerini yapacaklar. Okul çevresi de eğitime elverişli hale getirilecek. Bu davranışın örnek olmasını diliyor, katkılarından ötürü Necdet ve Şükriye Selen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Okul inşaatı bittikten sonra okula Necdet-Şükriye Selen ismi verilerek bina içerisinde hayırseverler adına bir köşe oluşturulacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?