7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Hırsızlar kovalamaca sonucu yakalandı

Sivas'ta polisi görünce kaçmaya çalışan 3 hırsız, yapılan kovalamaca sonucu yakalandı.

Şahısların yapılan sorgulamalarında 4 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilirken, mahkemeye sevk edilen kişiler, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre önceki gün İstasyon Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya çalışan 3 kişiyi takibe aldı. Yapılan kovalamaca sonrasında ellerinde plastik kasa ile yakalanan N.İ.A. (24), Y.G. (32) ile M.I. (27) emniyete götürülerek ifadeleri alındı.

Yapılan sorgulamalarında şahıslar İstasyon Caddesi üzerindeki A.K.'ye ait işyerinden, aynı cadde üzerindeki M.E. isimli kişiye ait pide fırının ve S.G. isimli kişiye ait işyerinden sigara ve bir miktar bozuk para çaldıkları tespit edildi.

Bu arada gözaltına alınan şahıslardan M.I.'nın 4 Şubat günü Kerim Çavuş Caddesi üzerindeki bir işyerinin önünden bir adet elektrikli ısıtıcı çalarak, 40 YTL karşılığında tanımadığı bir kişiye sattığı da belirlendi. İfadelerinin alınmasından sonra mahkemeye sevk edilen 3 kişinin Hırsızlık suçundan tutuklandığı bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 12:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arda IP: 78.163.114.xxx Tarih : 8.02.2008 15:33:53

bravo polisimize onlara canı gönülden teşekkür ediyorum o hırsızlar yakalanmasa ceza alırlardı ama yakaladılar ödül verildimi çok merak ediyorum. arda can