3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Hükümete kırgın değilim!

Merkeze alınan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, hükümete kırgın olmadığını belirterek, "Alavere, dalavere ile siyaset yapanların burnu pislikten çıkmaz" dedi.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan Sivas Hizmet Vakfı 11. Mali Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Vali Dalmaz, merkeze alınmasını değerlendirdi.

Birkaç kişi yüzünden bu kararın çıktığını ifade eden Dalmaz, "Tayinde belli hususlar var, onlara değinmek istemiyorum. Bizim şimdiye kadar boş zamanımız olmadı. Boş zamanlarımızda halkımızla futbol oynadık, saz çaldık. Burada yapılanları görmezden gelenleri Allah'a havale ediyorum. Hükümete kırgın değilim, hükümet benim hükümetim. Buradaki mert insanları bildiğim gibi namert insanları da biliyorum. Onlar da kına yaksınlar. Hırsızlığımız, yolsuzluğumuz olmadı. Ben şimdi Ankara'ya gideceğim, kiralık daire arayacağım. Birkaç kişinin kini, garezi ile yapılan atamayı kınıyorum. Ama hükümetime kırgın değilim. İnşallah alnımın akıyla geri döneceğim. Alavere, dalavere ile siyaset yapanların burnu pislikten çıkmaz. Onları da Allah'a havale ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 16:39:06
Güncelleme :14 Haziran 2009 Pazar 18:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?