3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

''Hürriyet Hakkımızdır'' treni Sivas'ta

''HÜRRİYET HAKKIMIZDIR'' TRENİ SİVAS'TA

Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) iş birliğiyle, 9 Eylülde İzmir'den yola çıkan ''Hürriyet Hakkımızdır'' treni, Sivas'a geldi.

Sivas Tren Garı'nda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, TCDD 4. Bölge Müdürü İlhan Kelek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Hürriyet Kurumsal İletişim Müdürü ve Proje Sorumlusu Emel Armutçu'ya çiçek verdi. Çiftçi ve beraberindekiler, trenin içerisindeki ''mutluluk sahnesinde'' görevlilerin isteği üzerine ''Sivas'ın Yollarına'' türküsünü seslendirdi. Yetkililer programda, çevre, çocuk ve kadın sorunları, aile içi şiddetle mücadele konularında yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Garda, özellikle çocuklara yönelik çeşitli etkinliklere yer verildi. Aralarında yurt ve yuvalarda barınan çocukların da bulunduğu çok sayıda öğrenci etkinleri ilgiyle izledi. Trenin çeşitli etkinliklerin ardından akşam saatlerinde Samsun'a hareket edeceği bildirildi.

''HÜRRİYET HAKKIMIZDIR'' TRENİ SİVAS'TA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 16:10:04
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 21:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?