5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Huzur operasyonu düzenlendi

Sivas'ta polis ekiplerinin il ve ilçelerde yaptıkları eş zamanlı uygulamada 2 adet sustalı ile bir tane kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Yaklaşık 3 saat süre ile asayiş ve trafik ekipleri ile diğer şubelerin görevlilerinin katıldığı sabit uygulamaların sonunda Halil Rıfat Paşa Caddesi, Ticaret Lisesi Kavşağı'ndaki uygulamada M.K. (23) isimli kişinin kullandığı otomobil durduruldu. Yapılan aramada torpido gözünde bir tane sustalı bıçak ele geçirildi.

Diğer bir bıçak ise Akdeğirmen mahallesi Vali Varinli Caddesi Emniyet Hekimliği karşısındaki uygulama noktasında ele geçirildi. Y.A. (23) isimli kişinin kullandığı otomobil içerisinde sustalı bıçak ele geçirildi.

Ele geçirilen bıçaklara el konulurken M.K. ile Y.T. isimli kişiler hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldığı bildirildi. İlçelerin genelindeki uygulamalarda ise herhangi suç ve suç unsuruna rastlanılmazken, Yıldızeli ilçesinde Selahiye mahallesi Belediye Benzinliği önündeki uygulamada durdurulan otomobil içinde yapılan aramada M.A. (18) isimli kişiye ait faturasız bir tane kuru sıkı tabanca ile tabancaya ait 21 adet fişek ele geçirildi. Tabanca ve fişeklere el konulurken, M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?