7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Hyundai Assan Sivas'ta

Hyundai Assan, Sivas’ta açtığı mağazayla Türkiye’deki mağaza sayısını 72’ye yükseltirken, yetkili servis sayısını da 87’ye çıkardı. Sivas’ta yapılan mağaza ve yetkili servis açılışına Vali Yardımcısı Ali Mantı, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Heung Soo Lheem ve Hyundai Assan Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Heung Soo Lheem, Hyundai’nin 2004 yılında yakaladığı başarıyı 2005 yılında da sürdüreceğini belirterek, "Bu yakaladığımız başarıyı 2005 yılında da devam ettirerek, pazarda daha güçlü bir konuma geleceğiz. Bu noktaya ulaşmak için Hyundai çalışanlarıyla birlikte Türkiye çapında yayılmış olan bayi ağımız büyük bir rol oynayacaktır. Sivas’ta açılan İnoto Otomotiv, bulunduğu konum itibariyle büyük bir önem taşımaktadır ve Hyundai’nin gücünü de arttıracaktır" dedi.

İnoto Otomotiv’in Hyundai ailesine eklenmesiyle yetkili satıcı sayısını 72’ye, yetkili servis adedini de 87’ye yükselttiğini söyleyen Lheem, Hyundai’nin Türkiye çapında büyümesini sürdüreceğini ve hedef olarak yetkili satıcı adedini 100’e çıkarmayı planladıklarını kaydetti. Daha sonra konuşan Vali Yardımcısı Ali Mantı ise mağaza yetkililerine Sivas’a Hyundai’yi kazandırmalarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri birbirine teşekkür plaketi verirken, açılışa katılan 3 Kore Gazisi de teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Ardından İl Müftüsü Sinan Cihan’ın okuduğu dua sonrasında mağaza açılışı Vali Yardımcısı Ali Mantı, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Heung Soo Lheem ve Hyundai Assan Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu tarafından yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 19:24:44
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 18:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ İNCEDAL IP: 88.229.35.xxx Tarih : 10.08.2007 15:09:18
sıvasa geldıyse neden bızım karamanımıza gelmıyor 70