3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

İHA'dan Güneş'in ailesine ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunarak, "İsmail kardeşimiz şehit olarak gitti çünkü o helikoptere görevi için binmişti" dedi.


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, İHA muhabiri İsmail Güneş ve 4 parti üyesinin de aralarında bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Olay üzerine Sivas'a gelen İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Holding Sivas Temsilcisi Cafer Öğrünç ile birlikte ilk önce Veysel Dalmaz'ı makamında ziyaret etti. Cenaze işlemleri hakkında görüşen Kahraman, İsmail Güneş'in çok sevilen bir muhabir olduğunu dile getirdi. Kahraman, "İsmail, bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi.


Kendisini böyle bir kazada kaybetmekten üzüntü duyduk. Size de ailesine gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Hayatını kaybeden 6 kişinin mekanı cennet olsun" diye konuştu.


Vali Dalmaz ise İsmail Güneş'in her gün birlikte çalıştığı bir arkadaşı olduğunu belirterek, "Kendisini kaybetmekten üzüntü duyduk. Özellikle sesini duyduktan sonra onu kurtaramamak bizleri kahrediyor. Ancak şu anda dua etmekten başka çaremiz yok. İsmail Güneş'in yakınlarına ve İHA ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.


Ardından Kahraman, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'i de evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. İsmail'i kazada kaybetmekten üzüntü duyduklarını ifade eden Kahraman, "İsmail kardeşimizi kaybetmek çok üzücü. İsmail, görevini samimiyetle yapan kardeşimizdi. Yaklaşık 10 yıldır birlikte çalışıyorduk. Mekanı cennet olsun. İsmail şehit olarak gitti çünkü o helikoptere görevi için binmişti" dedi.


Yasemin Güneş, eşinin mesleğini çok severek yaptığını dile getirerek, "Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. İsmail, mesleğini ve ajansını her zaman çok severdi. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.
İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, son olarak kazada hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nu evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 17:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YELİZ DUVAN YAVUZ IP: 78.183.55.xxx Tarih : 28.03.2009 21:59:50

öncelikleyitirdigimiz 6 vatandaşımıza allahtan rahmet yakınlarına başsağlı dilerim  ismail güneş kardeşimizi daha önceden ne tanırdım nede ismini duymuştum fakat artık tüm türkiyenin kalbinde yaşayacak can kardeşimizdir kaza gününden bugüne kadar evimde ekranlardan takip ediyor ve dualar ediyorum   evimin her yerinde dogalgaz petekleri var ve harıl harıl yanıyor .ama yemin ediyorum ben o kardeşim aklıma geldikce onunla beraber donuyor ve o sıcağı hissetmiyorum  içimde fırtınalar kopuyor sanki ve ömrümün sonona kadar unutmayacagım unutamayacagım onu     kış mevsimini çok severdim bana gülerlerdi yağmuru karı görünce içimde farklı bir huzur olurdu   ama ben artık kışlara küstüm kara  yağmura küstüm   bakmaya doyamadıgım kar manzaralarına bakamaz oldum    yinede bir ümit diyerek  hadi ismail kardeş kışla barıştır bizi ne olur  bir ümit yaşıyorsan dayan