5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

İki araç arasında sıkıştı

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde aniden hareket eden minibüs, bir kamyon arkasında çalışan işçinin minibüs ile kamyon kasası arasında sıkışarak yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre; Kaya Turgut isimli kişi, arızalanan kamyonunun tamiri için Küçük Sanayi Sitesine gitti. Bu arada, başka bir işyerinde 58 M 9352 plakalı minibüsünün bir elektrik aksamında meydana gelen arızasını yaptıran Yakup Şen'in, biranda aracının marşına basmasıyla minibüs hareket etti. Kamyonun arkasında bulunan Turgut, minibüsün çarpması ile birlikte minibüs ve kamyon arasında sıkıştı. Çevredekilerin Turgut'u sıkıştığı yerden çıkarmasının ardından Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı.

Olayın şokunu yaşayan Turgut, "Kamyonumun dinamosu arızalandığı için, dinamoyu söktürerek tamire geldim. Bu arada işyerinin önünde bulunan minibüsün ön kısmında usta ile o minibüse bakıyorduk. Minibüs şoförü ise aracın içerisinde bulunuyordu. Elektrik ustası Muammer Doğancı, minibüs şoförü Yakup Şen'e marşa basmasını söyledi ve marşa basmasıyla araç aniden hareket etti. Bende iki araç arasında sıkıştım. Kazayı hafif atlattım" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 15:31:45
Güncelleme :4 Aralık 2007 Salı 15:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baba IP: 91.55.79.xxx Tarih : 6.12.2007 02:12:45

Yaa gardas madem bilmiyorsun niye oturursun o koltuga eyer marsa basiyosan vitesi bosa alirsin yok vitesi bosa alamam abi olmaz diyosan o zaman debriyaja basar öyle calistirirsin yok abi ben ikisinide yapamam münübüscü rajonuna ter diyorsan ozaman sana iyi ezmeler ulan ördek gözün yoksa burnunun deligidemi yok niye adami eziyosun Laa gardas olurmu Allahini seversen etme yaav