4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

İlde ilginç dolandırıcılık...

Sivas'ta bir bayanın yanına yaklaşan 2 kişi, hocaya okutacaklarını söyleyerek bayanın 3 bin YTL para ve 5 altın bileziğini alarak kayıplara karıştı.
 
Edinilen bilgiye göre, Eski Kale Mahallesi Sirer Caddesi üzerinde yürüyen S.D. (51) isimli bayanın yanına yaklaşan 2 kişinin, "Bir yakınımız öldü. Bu yakınımızdan bize çok büyük bir miras kaldı ve bunu iyi insanlara dağıtmak istiyoruz. Paran varsa bize ver. Gidip hocada okutup gelelim" dedikleri öğrenildi. Şahıslara yanında bulunan 3 bin YTL para ve 5 adet Sivas burması tabir edilen altın bileziklerini veren S.D, bir süre bekledikten sonra şahısların gelmemesi üzerine dolandırıldığını anladı. Durumu emniyet ekiplerine haber veren S.D, emniyette yapılan fotoğraf teşhisinden sonra kendisini N.T. (54) ve S.G (42) isimli şahısların dolandırdığını söyledi.
 
Olayla ilgili olarak emniyet ekipleri tarafından şahısların yakalanmaları için çalışma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 14:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 88.226.134.xxx Tarih : 24.12.2006 16:35:07
Ne yazıkki Sivas'ta dinimizin özünü tam kavrayamayan insanların ve din istismarcılarının yüzünden her iki tarafta geçinip gidiyor. Ama geçinip gitmek önemli değil. Üretim, bölüşüm, rekabet, teknoloji bunlardan bihaber olarak. Din partisi kurulsa sivasta tulum çıkarır. Ama gel görkü Sivas'ta herkes birbirini istemez. Hak hukuk dinlemez. Bu açmazları aşmamız lazım. www.haber58.net