7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

İller arası tekvando şampiyonası

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Teakwando İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 4 ilden 60 sporcunun katıldığı 'Komşu İller Arası Teakwando Şampiyonası'nda, toplamda 123 puan alan Sivaslı sporcular birinci oldu.

Sivas 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyona, minik ve yıldız kategorisinde gerçekleşti. Şampiyonada minik erkekler dalında Kayseri'den Resul Mert Akdeniz, Tokat'tan Furkan Güldür, Sivas'tan Hüseyin Şimşek, Kayseri'den Ozan Çolak, Sivas'tan Alper Sezerer ve Tokat'tan Onur Takmaz birinci oldu. Minik bayanlar dalında ise Malatya'dan Seda Atilla, Büşra Gürbüz, Sena Kaleli, Tuğba Gürbüz ve Kübra Nur Tordemir ile Sivas'tan Merve Yeldir ve Elif Töre kazandı.

Yıldız erkekler kategorisinde Sivas'tan Hakan Yiğit, Ahmet Akgül, Yusuf Kamal, Salih Özen ve Hasan Şimşek ile Kayseri'den Yunus Gülveren, Turan Demir, Malatya'dan ise Faruk Oral, Yıldız bayanlarda ise Tokat'tan Sandaz Altun, Sivas'tan Şerife Görile, Gamze Arıkan, Hatice Demir ve Damla Yaraş, Tokat'tan Sema Nur Demircan birinci oldu.

Turnuvada il bazında 123 puan alan Sivaslı sporcular birinci olurken, 49 puanla Malatya ikinci, 47 puanla Kayseri üçüncü ve 29 puanla Tokat dördüncü oldu. Kupa ve madalyaların verilmesiyle etkinlik sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 19:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin karkaurt IP: 78.175.41.xxx Tarih : 3.09.2008 14:29:43

ßen Korea teakwando spor kursuna gidiyorum hocalarım özkan cabuk mehmet bahtiyar çok iyi ögretiyolar we şuan yeşil kuşagım 1:30 senedir gidiyorum ve ço memnunum tavsiye ederim ve taekwandoyu çook seviyorum