5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

İnekleri sağmayan annesini bıçakladı

SİVAS’ın Armutlu köyünde yaşayan 55 yaşındaki Fatma K., inekleri sağmadığı gerekçesiyle 18 yaşındaki oğlu Mustafa K. tarafından bıçakla yaralandı. 

Merkeze bağlı Armutlu köyünde yaşayan 8 çocuk annesi Fatma K., ahırlarında bulunan ineklerine yem verdikten sonra süt sağma işini daha sonraya bırakarak eve geldi. İneklerden elde ettikleri sütleri satarak geçimlerini sağlayan K ailesinin çocuklarından 18 yaşındaki Mustafa K., sütü sağmadığı için annesi Fatma K. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla annesini sol kolundan bıçakla yaraladı. 

Olay sırasında evde kimsenin bulunmamasını fırsat bilen K., annesini acı içinde bırakarak evden kaçtı. Olayı ailenin diğer fertlerinden gizlemek isteyen Fatma K., kolunu bir bez parçasıyla sararak kimseye söz etmedi. Ancak gece acı çeken Fatma K., sabah olunca daha fazla dayanamayarak olayı yakınlarına anlattı. 

Yakınları tarafından Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’ne getirilen kadın tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Fatma K., kendisini bıçakla yaralayan oğlu Mustafa K’dan şikayetçi olmadı.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 15:17:20
Güncelleme :14 Mart 2007 Çarşamba 14:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?