7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Iniesta'nın ikizi Sivas'ta

INİESTA'NIN İKİZİ SİVAS'TA

Sivas'ta özel bir alışveriş merkezinin manav reyonunda çalışan Haydar Doğan, 2010 FIFA Dünya Kupası'nda son dakikada attığı gol ile ülkesi olan İspanya'ya Dünya Kupası'nı kazandıran dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Andres Iniesta'ya olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

Mevlana Caddesi üzerindeki özel bir alışveriş caddesinde çalışan Haydar Doğan, özellikle alışverişe gelen vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Çevresindeki arkadaşları tarafından Iniesta Haydar olarak tanınan Doğan, en büyük halinin de İspanyol Iniesta ile tanışma fırsatı bularak, aynı takımda futbol oynamak olduğunu ifade etti.

Iniesta Haydar İHA mikrofonlarına yaptığı açıklamasında, alışveriş merkezine gelen müşterilerin yüzde 90'ın kendisini Iniesta'ya benzettiklerini söyleyen Doğan, "Böyle bir ünlüye benzediğim için mutluyum. Beni ilk gördüklerinde akşam televizyonda top oynarken, sabahta manavda gördüklerini söylüyorlar. Müşterilerimizin yüzde 90'ı şaşırıyor. 'Akşam gol attınız, sabah buraya hangi ara geldiniz' diye takılıyorlar. Ailemde ileride Iniesta gibi olmamı istiyor. Onlarda benim ünlü olmamı istiyor" dedi.

Sivaslı Iniesta, en büyük hayalinin ise, İspanya'da Iniesta ile yan yana gelip, onunla birlikte futbol oynamak olduğunu söyledi.

INİESTA'NIN İKİZİ SİVAS'TA
INİESTA'NIN İKİZİ SİVAS'TA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 17:50:04
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 18:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?