6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

İnşaat alanında inceleme

SUŞEHRİ BELEDİYE KADEMESİNDE YENİLENİYOR

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Ambar Müdürlüğü'ne ait inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri-Şerefiye Karayolu üzerinde Ambar Müdürlüğü'ne ait inşaat alanındaki çalışmalarını yerinde inceledi.

Suşehri Belediyesi'nde Ambar Müdürlüğü'nün şart olduğunu ve bu nedenle bu birimi kurduklarını belirten Başkan Sel, "Belediyemize ait ne malzeme var. Kimlere ne verilmiş belli değildi. Fakat Ambar Müdürlüğümüzün faaliyete geçmesi ile bu sorun ortadan kalkacaktır. Tüm malzemeler Ambar Müdürlüğü'ne teslim edilecek ve kullanılacak malzemeler yine müdürlüğümüz tarafından kişiye imza karşılığında verilecektir. Böylelikle belediyemize ait tüm malzemelerinde envanteri çıkmış olacaktır" dedi.

Ambar Müdürlüğü'ne tahsis edilecek binanın kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Sel, yaklaşık on beş gün içerisinde bu çalışmaların bitirileceğini söyledi.

Ambar Müdürlüğü'ne tahsis edilecek olan depoların büyük yapıldığını belirten Başkan Sel, "Belediyeye ait hiçbir malzeme dışarıda kalmayacak. Hepsi depoların içerisinde olacak ve çıkışları da buradan gerçekleşecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 18:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?