2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

İş adamlarından giysi yardımı

İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLERE GİYSİ YARDIMI

İstanbul'da ki iş adamları tarafından Suşehri Belediyesi'ne dağıtılmak üzere gönderilen giysiler, ilçede bulunan okullara teslim edildi.

İstanbul'daki hayırsever iş adamları tarafından Suşehri Belediyesi'ne ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için gönderilen 500 adet kışlık kazak, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından ilçede bulunan bütün okullara teslim edildi.

Konu hakkınca açıklama yapan Belediye Başkanı Sedat Sel, gönderilen giysilerin ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini belirterek, "İstanbul'da bulunan hayırsever iş adamlarımız tarafından belediyemize dağıtılması için gönderilen giysileri, okul müdürlerimizce daha önceden tespiti edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için 500 adet kışlık kazakları okul müdürlerimize teslim ettik" dedi. Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesinde öğretmenlerle sohbet eden Sel, bir öğretmenin ilçemizde hiçbir sosyal aktivite yok demesi üzerine, ilçede yapılan projeler hakkında kısaca bilgi verdi.

Sel, yapılacak olan hizmetlerden de bahsederek, "Allah kısmet ederse Nisan ayında Aspasya Parkı'nı hizmete açacağız. Önümüzdeki günlerde Suşehri'nde sosyal faaliyete doyacaksınız. İlçemizde bulunan bütün okullarımızın bahçelerine spor aletleri kuracağız. Öğrencilerimizin spor faaliyetlerini artırmaları adına yardımcı olacağız. Yine Kılıçkaya Barajı'nın olduğu bölgeyi turizm alanı yapacağız. Siz öğretmenlerimizin de varsa bir projeleri onları da değerlendirebiliriz" şeklinde konuştu.

İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLERE GİYSİ YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 10:07:02
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 15:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?