7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

İşadamı Çelik AKP'den aday adayı

Sivaslı işadamı Necati Çelik, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Sivas Belediye Başkan aday adayı oldu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında 55 yıldır Sivas'ta olduğunu söyleyen Çelik, Sivas'ın tüm sorunlarını bildiğini söyledi.

Çelik, "Sivas'ta doğdum, doydum ve doyurdum. Tahsilimi üniversite haricinde Sivas'ta tamamladım. Sivas'ın tüm sorunlarını iyi biliyorum. Bu nedenle gönül bağımın olduğu AK Parti'den belediye başkan aday adayı oldum. Amacım Sivas'ın gelişimine katkıda bulunmak olacaktır. Öncelikli iş olarak da kentte birlik ve beraberliği sağlamak olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 16:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
L. KAŞDAŞ IP: 81.215.61.xxx Tarih : 23.12.2008 14:02:02

Belediye Başkanı olacak kişi kimliği önemli değil bence, Sivası tam anlamıyla sorunlarını bilen ve içeriğiyle tanıyan bi sima olması Sivas halkına farklı bi güven verir ama bu aday sadece ismi yeni duyulmuş biri olursa ne kadar verimli olur oda ayrı bi konu çünkü bi anadolu vatandaşı olarak öncelik tanıdık simalardır güveni sadece o kişilerde ararız tabiatımızda bu beyinlerimize yer etmiştir.Tüm aday adaylarına başarılar dilerim.