6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

İsmail Güneş adına iftar yemeği

İSMAİL GÜNEŞ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Geçtiğimiz yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş için eşi Yasemin Güneş ve ailesi bir iftar yemeği verdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasında ölen İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş için eşi Yasemin Güneş ve ailesi tarafından bir iftar yemeği verildi. Tarihi Buruciye Medresesi yanında kurulan iftar çadırında verilen yemekte yaklaşık bin vatandaşa iftar yemeği dağıtıldı.

İftar yemeğinde konuşan İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, kazasız belasız bir yıl geçirmek istediklerini belirterek, "İnşallah Allah kimseye kaza bela vermez, sağlıklı sıhhatli bir yıl geçiririz. Bugün İsmail için bir iftar yemeği düzenledik. Belediye başkanım, İsmail'in ağabeyi, ablaları, bütün aileme ve tüm Sivas halkına teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadıkları için. Biliyorum Sivas halkının duaları her zaman İsmail'in yanında" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Rahmetli İsmail Güneş ile birlikte diğer şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz, mekanları cennet olsun. Bugün burada beraber olmak sevindirici bir hadisedir. Yaklaşık bin kişilik yemeği kendileri karşıladılar, hepsine teşekkür ediyorum. Başta İsmail Güneş ile birlikte, beraber yol arkadaşlığı yapan genel başkanımız ile diğer şehitlerimizin mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

İftar yemeğine Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp, İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, abisi İbrahim Güneş, ablası Melek İlkay, çocukları Tuluğhan ve Çağan Güneş ile akrabaları katıldı.

İSMAİL GÜNEŞ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
İSMAİL GÜNEŞ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
İSMAİL GÜNEŞ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
İSMAİL GÜNEŞ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 21:44:02
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 09:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?