6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

İşte Sivasspor'un muhtemel 11'i!

UEFA İntertoto Kupası 2. tur ilk maçında Karadağ'ın OFK Grbalj takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Avantajlı bir skorla Sivas'a dönmek istiyoruz'' dedi.

Uygun, yaptığı açıklamada, yarın OFK Grbalj takımı karşısında futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak, futbol mantalitelerini ortaya koymak istediklerini söyledi.

Savaşan, mücadele eden, güzel futbol ortaya koyan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerden alkış alan bir ekip olarak hafızalarda kalmak istediklerini belirten Uygun, ''Avantajlı bir skorla Sivas'a dönmek istiyoruz. 13 Temmuz'da da Sivas'ta rakibimizi en iyi şekilde ağırlayacağız'' dedi.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte 6 sene önce Avrupa'dan bir takımı Sivas'a getirmenin hayalini kurduklarını anımsatan Uygun, bu hayalin gerçekleşeceğini söyledi.

Uygun, İntertoto Kupası'nda bu turun ardından 3. turu da geçmek ve UEFA Kupası'na kalmak istediklerini belirtti.

OFK Grbalj maçına, önemli 5-6 oyuncularından yoksun olarak çıkacaklarını belirten Uygun, forma giyecek oyuncuların görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğini ve arkadaşlarının yokluğunu aratmayacağını söyledi.

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon 23 galibiyet elde ettiklerini, önemli bir başarıya imza attıklarını, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandıklarını ve Anadolu'nun gururu olduklarını ifade eden Uygun, bu başarı grafiklerini devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

-MUHTEMEL ONBİR-

Sivasspor'da, tecrübeli oyuncular Petkoviç, Sezer, Cvetkov, Mohammed Ali, Abdurrahman ve Sedat ile yeni transferler Bilica, Eyüp Kadri, Murat Yılmaz ve Faruk kadroda yer almadıkları için Karadağ ekibi karşısında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Bülent Uygun'un yarınki maçta tecrübeli oyuncularının yanı sıra genç futbolcularına da şans vermesi bekleniyor.

Sivasspor'un OFK Grbalj karşısına, Akın Vardar, Murat Sözgelmez, Mamadou Diallo, Aytaç Ak, Hayrettin Yerlikaya, Onur Tuncer, İbrahim Dağaşan, Emre Efe, Ilgar Gurbanov, Mehmet Yıldız ve Pini Felix Balili'den oluşan onbirle çıkması bekleniyor.

-BALİLİ UZUN SÜRE SONRA SAHALARDA-

Geçen sezonun 16. haftasındaki Galatasaray maçında omzundan sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan İsrailli golcü Balili, Uygun'un şans vermesi halinde uzun bir aradan sonra forma giyecek.

Hızlı, bileklerine hakim, top tekniği yüksek bir forvet olan Balili, yarın Sivasspor'un Karadağ ekibi karşısında en büyük kozu olacak.

-KARADAĞ'DA CUMA NAMAZI-

Bu arada, teknik direktör Bülent Uygun ve bazı futbolcular, Karadağ'ın başkenti Podgorica'daki Osmanağa Camisi'nde Cuma Namazı kıldı. Namazın ardından futbolcular, bir süre kenti gezdi.

Sivasspor, Podgorica'da akşam saatlerinde basına açık olarak bir antrenman yapacak.

A.A
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 02:04:17
Güncelleme :5 Temmuz 2008 Cumartesi 02:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?