7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

İtfaiye eri, balkondan yere çakıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, bir binanın çatlaklar oluşan balkonunu yıkmaya çalışan itfaiye eri, balkonla birlikte yaklaşık 7 metre yükseklikten düşerek yaralandı.



Sivas Caddesi üzerinde Suşehri Radyo Televizyonu'nun da bulunduğu 5 katlı binanın 3'üncü katındaki balkonda çatlak olduğu yönünde ihbar alan itfaiye ekipleri, söz konusu binaya gitti.

Bölgede güvenlik önlemi alınmasının ardından çatlak balkonun üzerine çıkan itfaiye erlerinden Beytullah Gürbüz (36), balkonun kenarında bulunan bordürleri almak istediği sırada yıkılan balkonla birlikte yaklaşık 7 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Arkadaşlarının yardımıyla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan itfaiye eri Gürbüz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Olayı duyan Gürbüz'ün eşi ve yakınları da hastaneye gitti. Burada sinir krizi geçiren Gürbüz'ün yakınlarını Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun teselli etti.

Yıkılan balkondan etrafa saçılan parçalar çevrede bulunan iş yerlerine de zarar verdi.

zaman
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 00:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Seyit KOÇAKER IP: 78.163.132.xxx Tarih : 29.04.2008 20:49:49

Öncelikle bu itfaiyecimize geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum,öteyandan fotoğrafa baktığımda ise Nasrettin Hocanın üzerine çıktığı dalı kesmesi gibi de bir durum görünüyor.Profesyonel kişilerin iş güvenliği ni daha ciddiye alması gerektiğini düşünüyorum.Artık "Biz Türk'üz bize birşey olmaz."demekten vaz geçmiyecekmiyiz?