2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kaçak tütün ele geçirildi

SİVAS'TA KAÇAK KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Sivas'ın Suşehri ilçesine bir ihbarı değerlendiren Suşehri Emniyet ekipleri Sivas caddesi üzerinde kime ait olduğu belirlenemeyen 20 kiloluk paketler halinde kaçak kıyılmış tütün ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sivas Caddesi üzerinde kime ait olduğu tespit edilemeyen 20 kilo kaçak kıyılmış tütün ve buna bağlı malzemeleri ele geçirdi.

Kime ait olduğu bilinmeyen kaçak tütünleri ve malzemelere el koyan emniyet birimleri yapılan işlemlerin ardından kaçak olduğu tespit edilen tütünleri ve malzemelerin adli makamların kararından sonra imha edileceği bildirildi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirilirken kaçak tütünlerin kime ait olduğu konusunda çalışma başlatıldığı belirtildi.

Suşehri'nde yaklaşık iki ay önce yine Sivas Caddesi üzerinde bir ihbarı değerlendiren Suşehri Emniyet ekipleri 101 kilo kaçak kıyılmış tütün ve çok sayıda sigara sarma kağıdı ele geçirmiş. Kaçak tütün sattığı belirlenen 3 kişi hakkında 4733 sayılı tütün ve alkol piyasası düzenleme kurumu teşkilat ve görevleri hakkındaki kanunu muhalefetinden kişi başı 5 bin 700 TL idari para cezasına çarptırılmışlardı.

SİVAS'TA KAÇAK KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ
SİVAS'TA KAÇAK KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ
SİVAS'TA KAÇAK KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 17:48:05
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 18:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?