6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kahraman polise muhtarlardan bayrak

Geçtiğimiz hafta Mersin’deki Nevruz Bayramı kutlamaları sırasında Türk bayrağını yakmak ve yerde sürüklemek isteyenlere karşı müdahale ederek Türk bayrağını koruyan polis memuruna şükranlarını sunan Sivas Köy Muhtarları Derneği Yönetimi, polis memuru Gökhan Kızıltepe’ye şükran plaketi ve Türk bayrağı hediye etti.

Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Tek, Nevruz gösterileri sırasında Türk bayrağına yapılan saygısızlık karşısında Gökhan Kızıltepe isimli polis memurunun gösterdiği cesareti takdir ettiklerini dile getirdi.

Dernek olarak Kızıltepe’ye teşekkür plaketi vermeyi kararlaştırdıklarını belirten Tek, plaket ve Türk bayrağını, Kızıltepe’ye ulaştırılması için Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal’a takdim etti.

Tek, "Mukaddes Bayrağımızı yakmak ve parçalamak isteyen hainlerin elinden bayrağımızı alan ve cesareti ile tüm vatandaşlarımıza örnek olan, vatan ve bayrak sevgisini doruğa taşıyan, gaflet uykusundan bizleri uyandıran Polis Kardeşimiz Gökhan Kızıltepe isimli kardeşimize şükranlarımızı sunarız" dedi.

Emniyet Müdürü Yahya Bal ise bu emaneti polis memuru Kızıltepe’ye ulaştıracaklarını belirterek, "Tarihin her döneminde içimizden mutlaka böyle hainler çıkıyor. Ama hak ettikleri cezayı mutlaka göreceklerdir" dedi.

Bu arada, ziyarette yer alan derneğin ikinci başkanı İbrahim Arslan da Emniyet Müdürü Yahya Bal’a Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için plaket hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 16:25:19
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 17:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?