3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kamu-Sen destek istedi

KAMU-SEN İŞ BIRAKMA EYLEMİNE DESTEK İSTEDİ

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ve beriberindekiler, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek 25 Kasım tarihinde yapılacak olan iş bırakma eylemine destek istedi.

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ve beriberindeki Türk Diyanet Vakıf-Sen Sivas Şube Başkanı Abdullah Fişne, Türk Ulaşım-Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah Albayrak, Türk Büro-Sen Sivas Şube Başkanı Güner Akay ve Türk Haber-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Çelik ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti. Ziyarette yeni hizmet binasının Sivas esnaf ve sanatkarına hayırlı olmasını dileyen ve yaptığı hizmetlerden ve böyle bir binayı Sivas'a kazandırdığından dolayı Birlik Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür eden Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, yaşanan krizin en fazla asgari ücretli, emekli ve küçük memuru etkilediğini belirterek, "En az piyasada para dolaşan ülke Türkiye'dir. Kamu-Sen olarak teklifimiz asgari ücretliye emekliye destek amacıyla her ay 250 TL'lik çek verilsin. Bunun karşılığında ise piyasa hareketlensin istedik, ancak olmadı. Bir açılımda memura, küçük esnafa, asgari ücretliye ve emekliye yapılsın istiyoruz. Konfederasyon olarak 25 Kasım tarihinde hükümeti uyarı eylemi yapacağız. Bu konuda herkesimden olduğu gibi sizlerden de destek bekliyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Kamu-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ'a ve beraberindekilere teşekkür eden Beşir Köksal, memurların haklı davalarında her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, "Esnaf ve sanatkarın kazancı kamuda çalışan memurların, işçilerin ve emeklilerimizin aldıkları maaşlarla sağlanmaktadır. Alınan maaşlarla yapılan harcamalar esnafımızın kazancını teşkil etmektedir. Memur, işçi ve emeklimizin de sosyal yaşantılarını sürdürebilmeleri için maaşlarda mutlaka iyileştirme yapılmalıdır. Sizlerin bu haklı davanızda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 11:37:05
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 12:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?