3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kamu-Sen hizmet binası açıldı

Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilciliği'nin yeni hizmet binası, Genel Başkan Bircan Akyıldız tarafından açıldı.

Açılışta konuşan Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, yeni hizmet binasında üyelere daha iyi hizmet vereceklerini belirterek, "Bize bu çalışma ortamını sağlayan genel başkanımıza çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız ise, Türkiye'nin iki önemli sorununa değindi. IMF ile yapılan anlaşmalara tepki gösteren Akyıldız, “Türkiye'yi çıkmazın içine sokmaya çalışıyorlar. IMF'yi ülkeden atamadılar. Krizden kurtulmak için İngiltere, Fransa ne yapıyorsa onu yapsınlar. Bizim önerimiz emekliye, çiftçiye, memura, yetime, dula herkese yaşanabilecek kadar ücret verilsin" dedi.

İktidarın sivil anayasa planına da değinen Başkan Akyıldız, "Türkiye'nin demokrasisini, yönetim şeklini, bayrağını, dilini değiştirecek her türlü anayasa teklifine karşıyız. Ancak sivil toplumun yaşam şartlarını iyileştirecek anayasa değişikliklerine destek veririz" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua eşliğinde hizmet binası açıldı. Açılışın ardından davetlilere yemek verildi. Açılışa Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Diyanet-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, STSO Başkanı Osman Yıldırım ve MHP Sivas Belediye Başkan adayı Ziyaeddin Başkan katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?