6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kamu-Sen terörü lanetledi

KAMU-SEN TERÖRÜ LANETLEDİ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışma sonrası 11 şehidin verilmesinin ardından Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na (KAMU-SEN) bağlı üyeler Kent Meydanı'nda toplanarak terörü lanetledi.

Topluluk şehit olan askerlerin isimlerini teker teker okuyarak 'Burada' diyerek yoklama aldı. Daha sonra konuşan Türkiye Kamu-Sen Sivas Temsilcisi Muzaffer Karadağ hükümete yüklenerek, "Hükümetin bölücülükle mücadele sergilediği basiretsiz, kararsız, günübirlik, ne yapacağını bilmeyen acemi politikaları yüzünden sıfır terör sorunuyla aldığı Türkiye'de terör zirveye tırmanmıştır. 'Analar ağlamasın, annelerin gözyaşları son bulacak' sömürüsüyle başlatılan Kürt açılımı şamatasıyla geldiğimiz nokta etkisiz hale getirilen terörist sayısı azalmış ama şehit annelerinin gözyaşları sel olmuştur. Dünyanın hiçbir ülkesinde devlet bu kadar aciz duruma düşürülmemiştir. Terör canileri tarafından her gün fidan gibi vatan evlatları toprağa düşecek, buna karşılık ülkenizde katil sürüsünün başı ağırlandığı sarayında örgütü yönetecek, basına avukatları aracılığı ile demeçler verecek hatta meclisimizde sözcüleriyle devletimize kafa tutacak. Dünyanın hiçbir ülkesi teröristle pazarlık yapmamıştır, teröre taviz verilmemiştir" dedi.

Karadağ PKK'nın istediği ortamın oluştuğunu ifade ederek, "AB uyum yasalarıyla terör örgütünün istediği ortam oluşturulmuştur. PKK istiyor, AB dayatıyor, hükümet yasalaştırıyor. Sonuçta PKK'nın istediği oluyor" diye konuştu.

Muzaffer Karadağ'ın konuşmalarının ardından şehitler için dua okunurken topluluk 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Kahrolsun PKK' sloganları atarak olaysız şekilde dağıldı.

KAMU-SEN TERÖRÜ LANETLEDİ
KAMU-SEN TERÖRÜ LANETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 14:02:04
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 16:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?