7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kamu-Sen'den kampanyaya tepki

Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Hasan Şirin, kendilerini aydın olarak nitelendiren oluşumun başlattığı 'Ermenilerden özür diliyoruz' hareketini eleştirdi.

Sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Şirin, kendilerini aydın olarak gören kişilerin her vesile ile Türk milletine hakaret ettiklerini söyleyerek, "Bunlardan bir kısmına 'Türkler bir milyon Ermeni öldürdü' sözünü söylettirirken, diğer bir kısmına da 'Öldürdüğümüz Ermenilerden özür diliyoruz' dedirtilmektedir. Türk milletini hiçbir anlamda ve hiçbir alanda temsil etmeyen bu sözde aydınların başlattıkları kampanyayı Türk milleti büyük bir hayret ve derin bir endişe ile takip etmektedir" dedi.
Türk milletinin sahipsiz olmadığının altını çizen Şirin, "Bu milletin ve bu ülkenin sahibi önce alemlerin Rabbi olan Yüce Allah'tır. Sonra da Türk milletinin kendisidir. İçinden çıkardığı yiğit evlatlarıdır, köklü kurumlarıdır. Hiç kimse Türk milletinin sabrını, soğuk kanlılığını, hoş görüsünü ve anlamlı suskunluğunu yanlış anlamasın. Hiç kimse yanlış hesap yapmasın. Tersini yapmak isteyenler dönsün tarihe tekrar baksın. Hiç kimse heveslenmesin. Hevesleri kursaklarında kalacaktır. Çünkü Türk milleti büyüktür. Elbetteki Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ilelebet payidar kalacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?