6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kara kış taşımalı eğitimi vurdu!

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 24 köyde taşımalı eğitim yapılamıyor.Ulaşıma kapalı olan 184 köy yolunun açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

AA muhabirinin Sivas Valiliği Kriz Merkezi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle 15'i Koyulhisar'da, 7'si Zara'da, 1'i Şarkışla'da, 1'i de Suşehri'nde olmak üzere toplam 24 köyde taşımalı eğitim yapılamıyor.

Yetkililer, bu köylerin yollarının açılmasının ardından taşımalı eğitimin yapılabileceğini bildirdiler. Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde 184 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirten yetkililer, bu yolların açılması için İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler.

İl genelinde 9 yerleşim birimine elektrik verilemediğini ifade eden yetkililer, elektrik sorunu olan bölgelerde ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini bildirdiler. Kenti çevre illere bağlayan ana güzergahlarda ulaşımda bir sorun bulunmadığını kaydeden yetkililer, Karayolları ekiplerinin yolların ulaşıma açık kalması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirttiler.

AA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 13:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?