3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Karataş Yayla Şenlikleri yapıldı

Suşehri'nde Polat deresi Karataş yayla şenlikleri yapıldı.

Karacaören köyü Karataş yaylasında bu yıl 11.'si düzenlenen Karataş yayla şenlikleri iki gün sürdü.

Şenlikte konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, pikniklerin gelecek yıl şölen şeklinde yapılacağını söyleyerek, bundan sonra Karataş Yayla Şenlikleri'nin devam edeceğinin altını çizdi.

Başkan Sel, “Suşehri'ne, köylerimize hizmet etmek için geldik. İlçemize hizmet ettiğimiz kadar, elimizden geldiği kadarıyla köylerimize de hizmet etmeye devam edeceğiz. Tabi ki her şey zamanla olacaktır. Ama tüm halkımız bu değişimi zaman içerisinde görecektir. Bu nedenle sizlerden zaman istiyoruz” dedi.

Polatderesi ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mahmut Yalçın ise yaptığı konuşmada, Suşehri Belediyesi desteği ile düzenlenen Karataş Yayla Şenlikleri'nin bu yıl daha görkemli olduğunu dile getirerek, gelecek dönemde aday olmayacağını açıkladı.

Daha sonra, Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel, Eski Belediye Başkanı Şaban Coşkun'a çalışmalarından dolayı plaket verdi. AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Celal Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı şenlikte, çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Şenlik, yöresel sanatçıların söylediği türküler eşliğinde sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 09:52:07
Güncelleme :9 Temmuz 2009 Perşembe 09:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?