5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Kardeşiyle aynı kaderi paylaştı

Sivas'ta Kızılırmak'a girerek serinlemek isteyen 4 çocuktan 1'i boğularak hayatını kaybetti. Ölen çocuğun kardeşinin de 2 sene önce Kızılırmak'ta boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Uzuntepe köyü yakınlarında yaşları 12 ile 14 arasında değişen F.G. (14), A.D., İ.K. ve Ö.Ş. isimli 4 çocuk serinlemek ve yüzmek için Kızılırmak'a girdi. Akıntıya kapılan çocuklardan F.G. (14), ırmağın içinde kayboldu. Bu arada yakınlardaki bir kum ocağında çalışan Ahmet Polat isimli işçi, çocukların çığlıklarını duyarak olay yerine geldi.

Kızılırmak'a giren Polat, A.D., İ.K., ve Ö.Ş.'yi sudan çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuklardan A.D.'yi ambulansla hastaneye götürürken diğer çocuklar da ayakta tedavi edildi. Sivas Sivil Savunma ekipleri suda kaybolan F.G. için arama çalışması başlattı.

Yaklaşık yarım saat süren arama çalışmalarının ardından F.G.'nin cesedine ulaşıldı. Çocuğun cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.


Öte yandan F.G.'nin kardeşi S.G.'nin de 2 sene önce Kızılırmak'a girerek boğulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 16:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 88.254.209.xxx Tarih : 4.08.2007 07:49:08
Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. www.haber58.com