6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Karla mücadele aralıksız sürecek

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Hacı Ömer Coşar, vatandaşların rahatı için aralıksız olarak kar temizleme çalışması yapacaklarını söyledi.

Kış mevsimi öncesi karla mücadele yapacak belediye ekiplerini oluşturduklarını belirten Başkan Coşar, "Son yağan kar sonrasında daha önce oluşturduğumuz kar kürüme ve temizleme ekipleri göreve başladı. İlk olarak şehir merkezinin büyük ve işlek caddelerinde çalışmalara başladık. Yaya ekiplerimiz kaldırımlardaki karları kürürken, iş makineleri de yol üzerindeki karları alarak kent dışına götürüyor" dedi.

Başkan Coşkun, çalışmaları vatandaşın daha rahat etmeleri için yaptıklarını sözlerine kaydederek, "Zaman zaman yol kenarında park halinde bulunan araçlar, çalışmalarımızı etkiliyor. Karların bir an önce temizlenmesi için vatandaş ve sürücülerin dikkatli ve duyarlı olmalarını, çalışma yapılan cadde ve sokaklara araçlarını park etmemelerini istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Hacı Ömer Coşar, Cumhuriyet Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer cadde ve sokaklarda aynı çalışmayı yapacaklarını kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 17:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.123.xxx Tarih : 2.02.2008 23:08:32

Toplumsal huzurun sağlanmasında her kurum ve kişinin emeği var elbette ... Bu bağlamda Hacı Ömer COŞAR bey'e de teşekkür ediyoruz ...