6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Katliam gibi kaza: 7 ölü

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir ticari taksi ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Sivas-Şarkışla karayolunun 14. kilometresinde bulunan Harun köyü yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Şarkışla'dan Sivas istikametine gitmekte olan Lütfi Gültekin (50) idaresindeki 58 T 0897 plakalı ticari taksi ile Sivas'tan Şarkışla'ya seyretmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 29 AL 399 plakalı kapalı kasa kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada ticari taksi içerisinde bulunan 5 kişi ile kamyonetteki 2 kişi, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolu trafiğe bir süreliğine kapatırken, hayatını kaybeden 7 kişinin kimliklerinin tespiti için çalışma yapıldığı belirtildi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ticari taksi ile kapalı kasa kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 7 kişinin cesetleri sıkıştıkları yerden çıkarılırken, kimlikleri de belirlendi.

Kazada araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybedenlerinin sürücü Lütfi Gültekin ile yolcular Sefanur Gültekin (48), Zahide Güler (74), Saliha Uğural (52), Necmettin Uğural ve kamyonetteki sürücü Esat Bulgur (65) ile Hayriye Bulgur (62) olduğu
belirlendi.

Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı karayolu tekrar ulaşıma açılırken, cesetler ise sıkıştıkları yerden çıkartılarak Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:31:37
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 19:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?