7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kavgada bıçaklar konuştu

SİVAS'TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Sivas'ta aralarında husumet olduğu öğrenilen iki gurup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Gazi Lisesi Kavşağı'nda daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki gurup tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle bıçaklı kavgaya dönüşen olayda Burak Kocagil, Metin Öztürk, Muammer Ataş, Yaşar Günle ve Mete Öztürk yaralandı. Arkadaşları tarafından Yaşar Günle Numune Hastanesi'ne, diğer yaralılar da Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbine yakın yerden bıçaklanan Günle, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk

babası olan Yaşar Günle'nin 1995 yılında Şırnak'ta vatani görevini yaptığı sırada, içinde bulunduğu aracın teröristler tarafından yola döşenen mayına çarpması sonucu gazi olduğu öğrenildi. Günle'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayda yaralanan diğer 4 kişi ise kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelerinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 15:00:00
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 23:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?