3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kavgayı ayırmak istedi, darp edildi

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN GENÇ BALTA SAPI İLE DARP EDİLDİ

Sivas'ta otopark görevlisi bir genç, iş arkadaşı ile müşteriler arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken müşteriler tarafından balta sapı ile darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi Belediye Sokak'ta özel açık otoparkta görevli olan Turan Y. ile Hüseyin İ. ve kimliği belirlenemeyen 2 müşteri arasında otopark ücreti yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aynı otoparkta görevli Cengiz M. (19) iş arkadaşı ile müşteriler arasında çıkan kavgayı önlemek için araya girdi. Müşteriler, kavgayı ayırmak isteyen otopark görevlisi Cengiz M'yi yanlarında bulunan baltanın sapı ile darp etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karıştığı iddia edilen Hüseyin İ.'yi gözaltına aldı. Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin İ. ve Turan Y. Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Başından aldığı darbeler sonucu beyin travması geçiren otopark görevlisi Cengiz M. ise ambulansla getirildiği Numune Hastanesi'nde tedavi altına aldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Cengiz M. Numune Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken polisin olaya karıştığı iddia edilen 2 kişiyi daha yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN GENÇ BALTA SAPI İLE DARP EDİLDİ
KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN GENÇ BALTA SAPI İLE DARP EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 18:52:00
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 20:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?