6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kayalıklarda intihara kalkıştı

SİVAS'TA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Sivas'ta kayalıklara çıkıp intihar etmek isteyen genç kız, yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi. Genç kız, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen S.K. (21) isimli genç kız, Yukarı Tekke Mezarlığı'nın yakınında bulunan kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi. Kayalıklarda bir kızın olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kayalıkların dibine branda çekerek genç kızın atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Olay yerine gelen bir psikolog ve S.K.'nın ailesi, megafon yardımı ile genç kızı ikna etmeye çalıştı.

Kayalıklardan kendini atacağını ve kimsenin yanına yaklaşmasını istemediğini söyleyen S.K., yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi . Bu arada S.K.'nın annesi sinir krizi geçirdi. Başlayan sağanak yağış nedeni ile kızı ikna etmeye çalışan görevliler de zor anlar yaşadı. Genç kızın bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ekipleri, S.K.'yı tutarak bulunduğu yerden aldı.

S.K., Sivas Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

SİVAS'TA İNTİHAR GİRİŞİMİ
SİVAS'TA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 19:27:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 09:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?