6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kayıp şahıs ölü bulundu

KAYIP ŞAHSIN CESEDİ ASANSÖR BOŞLUĞUNDA BULUNDU

Sivas'ta 3 gündür kayıp olduğu öğrenilen bir kişinin cesedi, 10 katlı bir inşaatın su ile dolu asansör boşluğunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre 3 gün önce evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Ömer Karacaoğlan'ın elbiseleri, sabah saatlerinde teyzesinin oğlu Salih Ü. tarafından Kızılırmak Mahallesi'nde 10 katlı bir inşaatın zemin katında bulundu.

İhbar üzerine inşaat halindeki binada incelemelerde bulunan polis ekipleri, su ile dolu asansör boşluğunda Ömer Karacaoğlan'ın cesedini buldu. Şahsın olay yerinde sinir krizleri geçiren kız kardeşi ve yakınlarına, sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

İşsiz olduğu öğrenilen Ömer Karacaoğlan'ın akrabası Ömer Ürgüp ise genç adamın 3 yıl önce babasını kaybettiğini, psikolojik sorunları olduğunu ve alkol aldığını öne sürdü.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, genç adamın cesedi asansör boşluğundan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Cenaze, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan Karacaoğlan'ın arkadaşları ile birlikte içki içtikten sonra annesine alkollü görünmemek için cesedinin bulunduğu yere geldiği ve alkolün etkisiyle su dolu asansör boşluğuna düşmüş olabileceği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYIP ŞAHSIN CESEDİ ASANSÖR BOŞLUĞUNDA BULUNDU
KAYIP ŞAHSIN CESEDİ ASANSÖR BOŞLUĞUNDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 16:46:05
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 22:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?